Podržite rad “U ime obitelji”
6. lipnja 2016.

Hvala vam što ste svojom prisutnošću i svojom podrškom sudjelovali u prvom nacionalnom Hodu za život pod geslom ZA život, obitelj i Hrvatsku. Na po prvi put organiziranom Hodu, bez gotovo ikakvog najavljivanja, okupilo nas se više od 15,000 i u radosnoj atmosferi, uz mnogo obitelji s djecom i mladih jasno smo poručili da je Hrvatska zemlja u kojoj želimo živjeti i podizati naše obitelji te da očekujemo da država novac koji plaćamo kroz poreze ulaže u najvrjednije što imamo  – ljude, obitelj.

Ovdje možete pogledati fotografije i pročitati kako je bilo na prvom nacionalnom Hodu za život:
Sve aktivnosti U ime obitelji financiramo isključivo donacijama, u  2015. i 2016. UIO nije dobila nikakva sredstava iz državnog ili gradskih proračuna. Nastavak naših aktivnosti u sljedećih 6 mjeseci potpuno ovise o Vašoj financijskoj potpori.
U prvih 6 mjeseci ove godine sudjelovali smo u organizaciji Hoda za život, zagovarali kurikularnu reformu prema svjetskim znanstvenim standardima, ukazali na za djecu i mlade štetan izbor lektire, napravili analize rada pravobraniteljica, organizirali treninge za UIO i druge udruge, kroz portal Narod.hr razbijamo medijske spinove i uz malu redakciju danas se nalazi među 10 najčitanijih news portala u Republici Hrvatskoj.
Pozivamo Vas da nam pomognete na sljedeće načine:
– jednostavno i sigurno putem interneta: kreditnom ili debitnom karticom i putem PayPala, na poveznici:https://donacije.uimeobitelji.net/.
– trajnim nalogom u banci ili Internet bankarstvom na žiro račun:
IBAN: HR5223600001102351957
Model: 00
Poziv na broj: upišite bilo koji broj, npr. 20160223
Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža