Peternel sudionicima Gay Pridea: ‘Posvajanje djece nećete dobiti jer djeca nisu objekti, već subjekti čija su prava prioritetna’
10. lipnja 2019.

U Hrvatskoj je proveden ustavni referendum na kojem se ogromna većina građana izjasnila o ustavnoj definiciji braka. I ograničili su ga na muškarca i ženu! Na taj način poslali su direktnu poruku oko toga tko smije posvajati djecu. Jer brak se smatra jednim od temelja obitelji. Nemojte to zaboraviti. I nemojte zaboraviti da je tada vladao SDP, partija koja taj referendum nije smatrala protuustavnim, a što i nije čudno obzirom da je u svoja zlatna vremena gay prava branila držeći ih u sferi kaznenog djela.” – poručio je Igor Peternel odgovarajući na članak objavljen na portalu Liberal.hr “Odgovor Peternelu: koja to prava traže?” vezano iz komentar na homoseksualnu povorku “Gay pride” održanu u subotu u Zagrebu.

> (VIDEO) Igor Peternel o Gay Prideu: ‘Koja se to prava traže? Osloboditi homoseksualce plaćanja poreza? Kvote na izbornim listama?’

> (VIDEO, FOTO) Manipuliranje brojkama na povorci homoseksualaca: Policija nema službeni broj, organizatori kažu 7 tisuća, a računalo ih demantira

> (VIDEO) Barbara Jonjić: Prigledala san slike ove parade kiča, koji zločin neukusa su namjeron – prislušala san i izjave, svake godine sve su manitiji

> David Dimista: Zašto sam prestao ići na zagrebački Pride? Jer se najmanje bavi gay pravima i koketira sa zločinačkim komunizmom!

Njegov odgovor u cijelosti prenosimo u nastavku.

“Odgovor gospodi liberalima!

Kad ulazite sa mnom u polemiku onda se bar pripremite pa proučite za sto se godinama zalažem. Dakle, zalagao sam se za priznavanje prava homoseksualnim parovima u smislu nasljedno- imovinskih problema i u tom dijelu za izjednačavanje s bračnom zajednicom. Na kraju ste i dobili vrlo progresivan zakon koji regulira LGTB zajednice! Uvijek se trudim zalagati za logične i pravedne stvari u okvirima Ustava i zakona!

Vi tražite posvajanje djece!!

Gospodo, to ne ide i neće ići jer djeca nisu objekti preko kojih ćete zadovoljavati svoja ”prava” već subjekti čija su prava prioritetna! Nadalje, u pristojnim se državama poštuje Ustav. U Hrvatskoj je proveden ustavni referendum na kojem se ogromna većina građana izjasnila o ustavnoj definiciji braka. I ograničili su ga na muškarca i ženu! Na taj način poslali su direktnu poruku oko toga tko smije posvajati djecu. Jer brak se smatra jednim od temelja obitelji. Nemojte to zaboraviti. I nemojte zaboraviti da je tada vladao SDP, partija koja taj referendum nije smatrala protuustavnim, a što i nije čudno obzirom da je u svoja zlatna vremena gay prava branila držeći ih u sferi kaznenog djela.

Prema tome odgovarajte i ljutite se na SDP i na Bernardića, a ne na mene! Kad on dođe na Pride, potjerajte ga jer je licemjer!

Na kraju, pomirite se s realnošću – sve dok ne uvjerite građane da ponovo promijene ustav, djecu posvajati nećete! Točka!

Pozdrav!”

Izvor: narod.hr

Foto: Sisačka biskupija, fotomontaža: Narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža