Ovogodišnji Hod za život najavljuju i jumbo plakati na ulicama gradova
11. svibnja 2024.

Prvi Hod za život obitelj i Hrvatsku ove se godine održava u subotu, 11.5.2024. u Osijeku. Vikend nakon toga slijede Zagreb i Vinkovci, pa se nastavlja sve do kraja lipnja te u rujnu. Na ulicama hrvatskih gradova Hod za život najavljuju i veliki plakati s geslom: ”Glas rođenih za život nerođenih”.

>‘Progresivci’ žele Ustavom zabetonirati pobačaj; prof. dr. sc. Dubravka Hrabar za Narod.hr otkriva što bi time dobili

>Osijek, Zagreb, Vinkovci i Knin: Vrijedni volonteri najavili Hod za život

Hod za život u 15 gradova

Okupljanje prvog ovogodišnjeg Hoda za život je u subotu, 11.05.2024. na lijevoj obali Drave (kod Pješačkog mosta) u Osijeku, u 10:00 sati.

>Ante Boras iz Osijeka poziva vas na ovogodišnji Hod za život

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža