Organizacijski odbor poziva sve građane na izjašnjavanje
16. rujna 2014.

U današnjem tiskanom izdanju „Glasa Slavonije“ objavljeno je referendumsko pitanje građanske inicijative „U ime obitelji“ koja će od 21. rujna do 5. listopada građanima omogućiti izjašnjavanje za raspisivanje referenduma kojim bi se u Ustav RH unijela načela za pravedniji izborni sustav, već na sljedećim parlamentarnim izborima.  

Organizacijski odbor građanske inicijative “U ime obitelji” omogućit će izjašnjavanje građana na više od 2000 lokacija u 750 gradova i mjesta te poziva sve hrvatske građane, udruge, vjerske zajednice i političke stranke u Republici Hrvatskoj da se pridruže akciji prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma kojem je cilj osigurati da Ustav, a posljedično tome i zakoni Republike Hrvatske, pravičnije urede izborni sustav prilikom odabira saborskih zastupnika

Cjelovito referendumsko pitanje možete pročitati ovdje.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža