Odvjetnik Novosel o roditeljima odgojiteljima, pritiscima na Narod.hr, licemjerju Možemo…
22. ožujka 2023.

Odvjetnik Karlo Novosel, član Upravnog odbora U ime obitelji, gostovao je u emisiji ‘Bujica’ Velimira Bujanca. Razgovaralo se o vrlo važnim temama u Hrvatskoj – Tomaševićevom ukidanju mjere roditelj odgojitelj, pokušajima pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, koju je imenovao Plenkovićev HDZ, Višnje Ljubičić da vrši pritisak na medije, a sve zbog svoje osobne angažiranosti oko transrodnosti, zatim o uhićenom Dekaniću, aferi Zambija, kao i licemjerju ekipe iz Možemo

Video u cijelosti možete pogledati ovdje:

“Pokušaj zataškavanja zambijskog skandala, afere uhićenog HDZ-ovog župana, ali i mnoge druge – upućuju na uporabu vrlo sličnog obrasca, koji ide u prilog tezi da Plenković već prešutno koalira s Možemo, a što bi i formalno mogli potvrditi nakon sljedećih izbora,” upozorio je Karlo Novosel, uz napomenu da je jedini odgovor na takav scenarij da ljudi napokon progledaju i dobro razmisle kome će dati svoj glas.

> Licemjerje s ljevice: Mile Kekin nastupa za Svjetski dan sindroma Down, a supruga mu se zalagala za usmrćivanje bolesne nerođene bebe

Govorio je, između ostaloga i o Ivani Kekin.

“Prestrašio sam se njezinog vrištanja! Huška na one koji drukčije misle, a brani bliske prijatelje optužene za trgovinu djecom iz Konga“, kaže odvjetnik Novosel.

> Dr. Markić, dr. Vukušić i odvjetnik Novosel o napadu Kekin i Možemo na Narod.hr
> Odvjetnik Novosel o pravobraniteljici Ljubičić: Nahuškala Agenciju za elektroničke medije na portal Narod.hr

“Licemjerje ekipe bliske Možemo vidi se i iz ponašanja Mile Kekina, koji nastupa na humanitarnom koncertu za djecu s Downovim sindromom, dok se njegova supruga, istodobno, u Hrvatskom saboru zalaže za proširenje prava na pobačaj uprave takve djece“, izjavio je Novosel.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža