Održana Večer ‘U ime obitelji’
15. prosinca 2014.

Večer “U ime obitelji“, kojom je obilježena godišnjica referenduma o braku i godina i pol djelovanja “U ime obitelji”, održana je  12. prosinca u Europskom domu u Zagrebu. Tom su se prigodom svi prisutni podsjetili na proteklu godinu i sve aktivnosti “U ime obitelji” od njezina osnutka 2013. godine, a ujedno su se upoznali s trenutnim aktivnostima, kao i novim planiranim projektima za 2015. godinu. 

Bila je to prigoda u kojoj se Udruga “U ime obitelji” zahvalila svima koji daruju svoje vrijeme, znanje i vještine, i novac za aktivnosti U ime obitelji – osiguravajući tako kontinuitet djelovanja. U prigodnom programu nastupili su harfistica Mirta Lice i Klapa Gradec.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža