Novi zahtjevi gay lobija: EU parlament mora biti više ‘uključivo LGBT’ radno mjesto
2. srpnja 2024.

Uoči planiranog prvog zasjedanja novoizabranog Europskog parlamenta 16. srpnja, u tijeku su koraci kako bi se osiguralo da Europski parlament bude više ”uključivo LGBT” radno mjesto. Informacija je to do koje je došao The European Conservative preko internih e-mailova koji su procurili u javnost.

>Jaslice su uvredljive ovo je OK?! Gay Isus i sado-mazo apostoli u zgradi EU parlamenta u Bruxellesu

EU parlament mora biti inkluzivno radno mjesto

E-mailovi otkrivaju planove DG PERS-a, odjela za ljudske resurse Europskog parlamenta, da provede niz neformalnih događaja na kojima će poželjeti dobrodošlicu novom LGBT osoblju. Prikazujući na taj način EU parlament kao ”potpuno uključivo (inkluzivno) radno mjesto za LGBTIQ+ osoblje”.

Prema e-mailovima, seriju događaja djelomično usmjerava neprofitna organizacija Inspiring More Sustainability (IMS) sa sjedištem u Luksemburgu, koja je specijalizirana za promicanje ravnopravnosti na radnom mjestu. Čelnica tvrtke za uključivanje LGBT osoba, Priscilia Talbot, trebala bi održati govor o poticanju gay prihvaćanja u EU parlamentu.

>Bartulica o nametanju LGBT ideologije: EU pučani i HDZ odrekli su se kršćanskih vrijednosti i tradicije

Projekcija ukrajinske gay komedije

Nakon govornika iz GU PERS i niza događaja osmišljenih za promicanje umrežavanja među novim LGBT članovima osoblja, tjedni događaji će kulminirati projekcijom ukrajinske komedije Lekcije tolerancije iz 2023. Riječ je o filmu o društveno konzervativnoj ukrajinskoj obitelji koja živi s gay muškarcem kako bi iskoristili novčana sredstva Europske unije. Film je opisan kao:

Deset neugodnih lekcija u malom stanu u Ukrajini. Učiteljica Nadia pokreće program prihvaćanja LGBT+ osoba koji financira EU. Tipična netolerantna obitelj odlučuje se prijaviti za primanje primamljivih financijskih sredstava. Njihov zadatak je provesti 24 bezalkoholna dana s Vasylom, koji je homoseksualac. No mogao bi biti i najbolji prijatelj, davno zaboravljeni rođak, dobar terapeut, pažljivi socijalni radnik ili vodoinstalater fotograf. Mehaničar Zenyk, ljubitelj piva, glumica iz nikad kazališta Diana i nestrpljivo agresivni Denys ukrotit će mržnju i zavist. Kroz zabavne igrice učiti će o homofobiji, jednakosti, empatiji, rodnoj diskriminaciji i samoispunjenju.

>Ratni poligon za zapadne vrijednosti: Na LGBTQ pride u Kijevu u prvim redovima  vojnici!

”Gay mafija” u Bruxellesu

Posljednjih godina vidjeli smo da EP i druge institucije EU zauzimaju militantan stav prema  Rusiji i tradicionalistički orijentiranim državama članicama poput Poljske i Mađarske, zbog LGBT pitanja. Prošlog mjeseca ministri za ravnopravnost složili su se u Bruxellesu da će tražiti prava homoseksualaca u cijelom bloku.

Glavni interni lobist za LGBT pitanja u Bruxellesu je parlamentarna LGBT ”međuskupina” koja djeluje uz pomoć 162 zastupnika u Europskom parlamentu. Ona prati donošenje politika unutar institucija EU-a kao i država članica u suradnji s transnacionalnim timom nevladinih organizacija civilnog društva. Prema saznanjima The European Conservative Bruxellesom već dugo kruže glasine o ukorijenjenoj ”gay mafiji”.

>EP promiče LGBTQ ideologiju: HDZ-ovci i SDP-ovci glasali ZA

>EP osudio Mađarsku zbog zakona protiv pedofilije i LGBT propagande: HDZ-ovci suzdržani

Stroge kazne za one koji prestupe kodeks ponašanja o diskriminaciji homoseksualaca

Izravna diskriminacija homoseksualaca zabranjena je člankom 176. kodeksa ponašanja Parlamenta. Zastupnici Europskog parlamenta koji su proglašeni krivima dužni su platiti novčane kazne ili im je zabranjeno predstavljati Parlament u međuinstitucionalnim pregovorima.

Unatoč povećanju broja konzervativnih zastupnika u Europskom parlamentu, očekuje se da će Europska komisija u nadolazećim mjesecima potpisati još jednu petogodišnju LGBT strategiju. Posljednjih pet godina stavljen je veći naglasak na praćenje zemalja članica kako bi se provele socijalno liberalne politike. Kao i zahtjevi da institucije EU-a ”daju primjer” osiguravajući radnu okolinu prilagođenu homoseksualcima.

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža