Nastavak akcije ‘Dva puta više za UiO’
11. veljače 2015.

Udruga “U ime obitelji” zahvaljuje svima koji su se uključili u božićnu akciju “Dva puta više za UiO” i time financijski podržali naše djelovanje. Tijekom ove akcije zaprimili smo ukupno 25.138,70 kn donacija, a na taj iznos nadodana je donacija jednog našeg vjernog donatora, te je ukupan prikupljeni iznos udvostručen i iznosi 50.277,40 kn!

Podsjećamo da je cilj Udruge bio prikupiti najmanje 200.000 kn – čime bi se omogućio kontinuitet djelovanja u prvih šest mjeseci 2015., to jest omogućilo bi se osnivanje podružnica “U ime obitelji”, održavanje treninga i radionica za društveno zagovaranje i nastupe u medijima za volontere, osiguralo djelovanje pravnog tima “U ime obitelji” i news portala Narod.hr te druge planirane aktivnosti.

Budući da smo do sada prikupili jednu četvrtinu potrebnih i planiranih sredstava, kako bismo ostvarili ovaj cilj potrebna nam je i dalje Vaša pomoć, stoga nastavljamo akciju “Dva puta više za UiO”!

Financijski podržite naše daljnje djelovanje i u vremenskom periodu od utorka 10. 2. do petka 20. 2. 2015.za svaku kunu koju velikodušno donirate, naš vjerni donator će donirati još jednu kunu do ukupnog iznosa od 75.000 kuna! Dakle, svaki iznos koji darujete od danas, bit će udvostručen. Ako donirate 100 kn, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 kn, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 kn! Ako donirate 1.000 kn, bit će uplaćeno još 1.000 kn, dakle Vaša donacija je u stvari 2.000 kn. Udvostručimo naše zajedničko djelovanje!

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za nastavak aktivnosti Udruge “U ime obitelji” u 2015. godini.

Donaciju možete uplatiti kreditnom ili debitnom karticom jednostavno i sigurno putem interneta na poveznici: https://donacije.uimeobitelji.net/

Zahvalni smo na svakoj Vašoj pomoći! Ujedinjeni u promicanju obiteljskih vrijednosti, demokracije i slobode medija nastavimo zajedno mijenjati Hrvatsku na bolje!

S malo po malo možemo učiniti puno!

Udruga „U ime obitelji“

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža