Najava – tribina – Kaštel Lukšić, 29. 5. 2015.
28. svibnja 2015.

Udruga „U ime obitelji“ – podružnica Split poziva vas na javnu tribinu „Društveno zagovaranje i obitelj“ na kojoj će sudjelovati članica Upravnoga odbora Udruge „U ime obitelji“ dr. Željka Markić.

Tribina će biti održana u petak, 29. svibnja u 19 sati u Dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću u okviru Dana otvorenih vrata 2015. koji organizira Ured za udruge Vlade RH kada udruge diljem Hrvatske od 28. do 30. svibnja otvaraju svoja vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti.

Svojim djelovanjem u svega godinu i pol dana, Udruga „U ime obitelji“ postala je važan dionik u demokratizaciji Hrvatske. Novim načinom društvenog zagovaranja odredila je što je važno u društvu, povezala mnogo različitih ljudi, otvorila prostor za javnu raspravu o najvažnijim pitanjima u Hrvatskoj – i ponudila provediva rješenja.

Slijedi nastavak aktivnosti u 2015. godini – jačanje uloge braka i obitelji u Hrvatskoj kroz društvene kampanje, treniranje i osnaživanje volonterske mreže U ime obitelji, kao i ostalih aktivnosti. Ujedno, to će biti prilika da svi zainteresirani doznaju kako se svojim volonterskim radom mogu priključiti radu Udruge na području Splitsko-dalmatinske županije te tako doprinijeti pozitivnim promjenama u Hrvatskoj.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža