Najava – Hrvatski radio – Poligraf
18. prosinca 2014.

U sutrašnjoj emisiji Prvoga programa Hrvatskoga radija “Poligraf” koja počinje u 8.05 sati gostovat će voditelj pravnoga tima i član Organizacijskoga odbora građanske inicijative “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić, ministar uprave Arsen Bauk, pomoćnica ministra unutarnjih poslova Ines Krajčak i Dragan Zelić, izvršni direktor GONG-a.

Neka od pitanja o kojima će se govoriti: “Birački popis je zaključen: koliko građana ima pravo izići na predsjedničke izbore? Hoće li u drugom krugu, ako ga bude, glasovati jednak broj birača s obzirom na zakon o prebivalištu? Je li moguća izborna prijevara – kako to navode neki od kandidata – i tko će sve nadzirati izbore? Zašto inicijativa u Ime obitelji traži smjenu ministra uprave? Emisiju uređuje i vodi: Milena Jukić-Ugrin. Možete je poslušati na Prvom programu Hrvatskoga radija ili uživo: http://www.hrt.hr/streamf/PROGRAM1

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža