Miss Universe bori se protiv pobačaja: ‘Ako istinski volimo, bezuvjetno moramo izabrati život’
18. kolovoza 2021.

Inspirativna pobjednica Miss Universe Victoria Petersen kada je osvojila željenu titulu rekla je „Slava Bogu u vijeke vjekova. Amen.”

Progovorila je o sebi,  svom životu u udomiteljskom sustavu i naglasila kako pobačaj nije rješenje za one trudnice čija bi djeca mogla završiti udomljena. Posvećena je promicanju pro- life pokreta i sustava udomiteljstva te ima brojne pratitelje koji je podržavaju i istovremeno nadahnjuju.

Osnovala je internetsku stranicu i resurs za udomljenu djecu Bring Beloved.”Ako iskreno volimo, nesumnjivo moramo izabrati život”, kazala je.

Udomljena je od svoje dvanaeste godine te je od tada odlučila svoju snagu usmjeriti na atletiku i školovanje. Nažalost, mnogi bi na njezinom mjestu pokleknuli i krenuli putem droge ili promiskuiteta.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža