U ime obitelji

(VIDEO) Miro Bulj u “55 minuta kod Željke Markić” otkrio što mu Mesić ne može oprostiti, kako je sa 18 godina otišao u rat…

(VIDEO) Miro Bulj u “55 minuta kod Željke Markić” otkrio što mu Mesić ne može oprostiti, kako je sa 18 godina otišao u rat…

Miro Bulj, Mostov kandidat, po treći se put natječe za glasove birača u 9. izbornoj jedinici.

U podcastu “55 minuta kod Željke Markić” otkrio je zašto ga u Sinju zovu poštar iako nikad nije raznosio poštu, gdje je naučio plivati i dokazao da nije “vlaj”, što mu Mesić ne može oprostiti, koja su dva najveća problema u hrvatskoj poljoprivredi. Ispričao je kako je sa 18 godina otišao u rat, kakve je probleme imao kao alkarski momak zbog Gotovine te za što će se boriti u Saboru.

Cijeli razgovor pogledajte ovdje.

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni  i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr