Miletić: Zašto su mediji pokrenuli novu hajku na Željku Markić, iako nije izrekla niti riječ o – psima?
16. siječnja 2018.

“Cijela ova hajka pokrenuta je ne iz neke tobožnje ljubavi prema životinjama, nego iz ljubavi prema zamrzavanju trenutnog stanja u Hrvatskoj, u kojem neki već dugo igraju uloge kućnih ljubimaca u krevetu postojećih političkih elita”, upozorava Krešimir Miletić, diplomirani socijalni radnik komentirajući najnoviji slučaj govora mržnje pod izgovorom ljubavi prema životinjama koji se pokrenuo u subotu hrvatskim medijskim prostorom.

Gospođa Anela Todorić, kolumnistica portala Narod.hr, napisala je kolumnu koja je objavljena u subotu. Iz kolumne u kojoj promišlja o kućnim ljubimcima jasno je vidljivo kako gđa Todorić voli i štiti životinje, ali iznosi svoj stav o tome treba li ih puštati u krevet, sobu ili samo u dvorište, s čime se netko može ili ne mora slagati.

Originalnu kolumnu gđe Todorić pročitajte ovdje:

> Anela Todorić: Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima

> Telegram i Index opet lažima huškaju svoje čitatelje na dr. Markić

> Govor mržnje pod izgovorom ljubavi prema životinjama

Komentar Krešimira Miletića prenosimo u cijelosti:

“Najjače u cijeloj ovoj priči oko ‘životinja u krevetu’ nije sama tema, nego prije svega tretman koji ekipa koja se voli predstavljati kao ‘zaštitnici žena’, ‘ženskih prava’ i slično daje upravo jednoj – ženi – koja se eto usudila napisati nešto što im se ne sviđa.

I to je objavila na portalu koji je, kako sami pišu, pokrenula jedna druga – i opet – žena.

Ako ste primijetili, zapravo se napada Željku Markić i portal narod.hr.

I to, naravno, nije bez razloga.

Upravo ta žena, Željka Markić, najavila je nastavak borbe za promjenu izbornog sustava.

A koliko je to nekima važno zaustaviti govore i ovakve ‘akcije’ u kojima se pokušava unaprijed ogaditi ljudima pokretače akcija, zloupotrebljavajući u jednom trenutku samohrane roditelje, u drugom trenutku ljubitelje kućnih ljubimaca, u nekom trećem već neku treću skupinu ljudi.

Tako da je cijela ova hajka pokrenuta ne iz neke tobožnje ljubavi prema životinjama, nego iz ljubavi prema zamrzavanju trenutnog stanja u Hrvatskoj, u kojem neki već dugo igraju uloge kućnih ljubimaca u krevetu postojećih političkih elita.”

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža