MH – Okrugli stol – Izborni sustav i kriza predstavničke demokracije
27. rujna 2014.

Odjel za politologiju Matice hrvatske poziva na okrugli stol pod nazivom “Izborni sustav i kriza predstavničke demokracije”. Okrugli stol održat će se u ponedjeljak, 29. rujna 2014. u 11 sati u Maloj dvorani Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4 u Zagrebu.

Sudionici su: dr. sc. Tvrtko Jolić s Instituta za filozofiju, odvjetnik Tomislav Jonjić, odvjetnik Krešimir Planinić, voditelj pravnoga tima građanske inicijative “U ime obitelji” i član Organizacijskoga odbora, prof. dr. sc. Robert Podolnjak s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Darko Polšek s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Moderator okruglog stola bit će Jure Vujić, pročelnik Odjela za politologiju Matice hrvatske.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža