Marija, 26, studentica ekonomije
10. rujna 2014.

Osim što će se referendumom omogućiti bolji i pravedniji izborni sustav, zahtijevat će od političara da napokon preuzmu odgovornost za svoje riječi i djela, te da se ne skrivaju iza imena svoje stranke. To bi ih trebalo osvijestiti da su odgovorni građanima koji su ih izabrali, a ne samo svom stranačkom vrhu i da su tu da zastupaju interese naroda, a ne stranačke i svoje vlastite. Tek tada će biti moguće da se dogode određene promjene koje su nužne u našem društvu. 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža