Mama iz Kalifornije krivi LGBTQ ideologiju u školama jer su njenoj kćeri ‘isprali mozak’ i otjerali je u samoubojstvo
3. travnja 2022.

Mama iz Kalifornije krivi LGBTQ ideologiju koja se podučava u tamošnjim školama za samoubojstvo njene kćeri tinejdžerice. Ispričala je kako su LGBTQ aktivisti njenoj kćeri isprali mozak tako što su je ‘podučavali’, ‘trenirali’ i vodili prema tome da počne uzimati lijekove za ‘promjenu spola’. Mlada labilna djevojka je vjerovala da će tako postići sreću, međutim je padala u sve veću depresiju i na kraju si oduzela život.

Napustila je obitelj

Ožalošćena majka iz Kalifornije kaže da su njezinu teško depresivnu kćer tinejdžericu potaknuli da napusti svoju obitelj, ode u udomiteljstvo i počne uzimati hormone koji truju tijelo, te je razvila nepodnošljivu bol i ubila se tako što je legla preko tračnica ispred vlaka.

Više je majki iz Kalifornije govorilo protiv državnog školskog sustava u svojoj državi, optužujući ga da djeci ispire mozak o rodnoj ideologiji. One želi baciti malo svjetla na razarajući učinak koji to može imati na njihove živote, piše Charismanews.

Majka tražila pomoć od škole

Tijekom nedavne panel diskusije koju je organizirala Heritage Foundation, Abigail Martinez je po prvi put podijelila tragičnu priču o svojoj 16-godišnjoj kćeri čija ju je borba sa rodnim identitetom dovela do toga da si oduzme život.

Preplavljena emocijama, Martinez je opisala svoju kćer kao pravu djevojčicu tijekom ranog djetinjstva koja se voljela oblačiti kao princeza.

Tijekom sedmog i osmog razreda počela je pokazivati ​​znakove depresije.

Martinez je rekla da je zatražila pomoć od školskih službenika i zamolila ih da je “drže na oku”.

> LGBT aktivisti pritišću Disney jer se nije dovoljno protivio zakonu koji zabranjuje provođenje LGBT agende nad djecom

Pokušavali ‘pomoći’ djevojčici da prijeđe na transrodnost

Rekla je da su njezinu kćer maltretirali u školi i da su je djeca nazivala ružnom. Kada je stigla u srednju školu, djevojka je odjednom odlučila da želi biti dječak.

“Kad je krenula u srednju školu, otvorila su se vrata onome o čemu je pričala, kao što je transrodnost, odlazak na sastanke, odlazak na svu podršku koju oni misle da imaju za tu djecu… a to nije podrška”, prisjetila se Martinez.

“Školska savjetnica je bila uključena, DCFS [Odjel za djecu i obitelj] je bio uključen, LGBT je također bio tamo, pokušavajući ‘pomoći’ mojoj kćeri da prijeđe u transrodnost”, ispričala je Martinez.

“Optužili su me da nisam htjela otvoriti oči jer je od malena osjećala da je dječak, što nije istina. Nije bila ni blizu dječaka… bila je djevojčica u kući.”

Kći joj smjestili u udomiteljstvo

Martinez je rekla da se sastala s ravnateljem škole i savjetnikom, ali su oni zapravo pogoršali stvari. Nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva, njezina je kći smještena u udomiteljstvo, a zatim se počela zvati Andrew.

“Školska psihologinja i LGBT rekli su Odjelu za djecu i obitelj da bi mojoj kćeri bilo bolje van kuće”, rekla je izbezumljena majka. “Oduzeli su mi kćer kad je imala 16 godina. Dala sam sve od sebe da je vratim…”

Međutim, nije uspjela. Njena je kćer izvršila samoubojstvo.

Izvor: narod.hr/Charismanews

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža