LGBT povorke u SAD-u i Kanadi normaliziraju golotinju pred djecom
28. lipnja 2023.

LGBT Pride događaji u SAD-u i Kanadi proteklog vikenda bili su popraćeni golotinjom, a sve to pred očima djece. U Seattleu sudionici parade vozili su se goli biciklima, dok su u Torontu goli muškarci stajali po ulici.

Organizatori LGBT povorke u Seattleu na svojoj web stranici objavila je da je povorka je sveobuhvatna i za sve uzraste, a na njoj su sudjelovali i izviđači, prenosi Daily Wire. S druge strane, sudionici povorke bili su i goli muškarci i žene na biciklima. Video koji prikazuje ove scene na Twitteru je označen kao osjetljiv sadržaj.

>Ovako homoseksualci u Hollywoodu vide ‘zabavu za cijelu obitelj’: Javni prikazi davljenja, polugoli muškarci…
>Tko su ‘Sisters of Perpetual Indulgence’ koje nagrađuju LA Dodgersi i kalifornijski demokrati?

Producent Dennis Michael Lynch na svom Twitteru koemntirao je ovaj događaj napisavši:

“Ako se namjeravate slikati, hodati goli uokolo i igrati u javnoj fontani, sumnjam u vašu razinu zdravog razuma. Ali kada to radite pred djecom, bez pauze, mislim da bi vas trebali staviti na listu za praćenje.”

Goli muškarci i u Torontu

Golotinja pred djecom “normalna” je i u Kanadi. Na LGBT povorci u Torontu goli muškarci nonšalantno su stajali na ulici dok su kraj njih prolazila djeca.

Zanimljivo je da je povorku u Torontu djelomično sponzorirao Bud Light kojemu u SAD-u pada prodaja od 1. travnja. Naime, ljudi su počeli bojkot Bud Lighta nakon njihove suradnje s “trans” influencerom Dylanom Mulvaneyem. Iz tjedna u tjedan Bud Light bilježi pad prodaje i velike financijske gubitke.

>Kadrovi s tzv. Povorke ponosa sve više podsjećaju na SAD: Sado-mazo oprava i haljina od kondoma – sve to pred djecom

“Bud Light Canada ponosan je partner Pridea Toronto posljednjih 10 godina. Ove godine obilježavamo ovu prekretnicu s Prideom u Torontu tako što ćemo ih prikazati na našem dizajnu limenki, a nastavljamo i dalje kao sponzor festivala,” navodi Bud Light na svojoj web stranici, dodajući, “U 2023., Bud Light Canada također osigurava ukupno 100.000 dolara raznim organizacijama koje podržavaju LGBTQIA2S+ zajednicu diljem Kanade.”

Osim golih muškaraca, organizatori povorke u Torontu prisutnima su ponudili da glasaju o tome treba li djecu u vrtiću podučavati o seksualnom odgoju:

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža