U ime obitelji

LGBT indoktrinacija u Britaniji: U kostimu majmuna duginih boja s umjetnim penisom uče djecu čitati

LGBT indoktrinacija u Britaniji: U kostimu majmuna duginih boja s umjetnim penisom uče djecu čitati

Središnja knjižnica u britanskom gradu Redbridgeu (UK) ugostila je karnevalnsku skupinu “Mandinga Arts” koja je tamo u subotu izvela svoj performans. Prizori tog događaja, podijeljeni na društvenim mrežama, između ostaloga prikazuju osobu odjevenu u kostim majmuna u duginim bojama kako istrčava iz knjižnice i pokazuje umjetne muške genitalije sudionicima prometa, prenosi Breitbart.

Performans je dio “Ljetnog čitalačkog izazova” u partnerstvu s World Wildlife Fund (WWF) – “neprofitnom organizacijom” koja djeluje i u Hrvatskoj – a cilj mu je “potaknuti obitelji da se zauzmu oko spašavanja planeta”.

Iz knjižnice poručuju da je svrha ovog događaja bila ponuditi “zabavne aktivnosti za obitelji, doprinijeti održavanju razine pismenosti i stvoriti siguran prostor u kojem će se djeca povezati sa svojim vršnjacima”.

Nakon osude javnosti zbog uprizorenja sadržaja potpuno neprimjerenog djeci, knjižnica je priznala kako je “nažalost jedan od životinjskih kostima bio neprikladan, a da toga nismo bili svjesni u trenutku rezervacije. Duboko se ispričavamo za nanesenu uvredu. Čitav je incident pod istragom i izdat ćemo daljnje priopćenje.”

Iz knjižnice tvrde da je događaj bio organiziran s lokalnom udrugom Vision, a ne sa samim gradskim vijećem. Međutim, udruga djeluje u partnerstvu s gradskim vijećem i nadziru je tri vijećnika.

Knjižnica je i ranije bila domaćin kontroverznih događanja, poput ugošćavanja transvestita Mame G, koji je i ranije bio pod kritikom javnosti zbog poučavanja djece kako “twerkati”.

> (VIDEO) Kaos rodne ideologije: Transvestit u knjižnici malu djecu učio seksualno sugestivnim pokretima

Iz skupine Mandinga, koja je izvela neumjesni performans, tvrde da njihove izvedbe “jamče zabavu za obiteljsku publiku u svakom trenutku”.

Kontroverzni performans pod nazivom “Kaotični majmuni” dio je stalnog repertoara ove cirkusantske skupine koja opisuje njegov sadržaj ovako: “Trio akrobatskih majmuna pobjegao je iz cirkusa i uzrokuje nered po gradu. Penju se, prevrću i spotiču, ali najviše polude kad su nestašni i kad se žele dobro nasmijati. Izvedba je osmišljena 2008. godine i otada ovi majmuni zabavljaju publiku diljem Europe i Velike Britanije. Vole interakciju s publikom i stoga su idealni za sve oblike obiteljskih svečanosti na otvorenom.”

Mandinga otvoreno zagovara projekte lijevih aktivista kao što je “Black Lives Matter” kojeg opisuju kao veličanstveni povijesni pokret, a na svojim stranicama nude i popis “antirasističke literature”.

Izvor: narod.hr/breitbart.com