LGBT indoktrinacija javnim novcem: Kostrenskoj djeci knjiga ‘Dječak u haljini’
17. prosinca 2020.

“Tko to voli i podržava, neka slobodno čita svojoj djeci, ali je apsolutno neprihvatljivo da se to nameće kao poželjno ponašanje kroz financiranje iz općinskog proračuna i nametanje takve ideologije desetogodišnjacima” kazao je za Novi list Tomislav Matić, bivši predsjednik HDZ-a Kostrene i član Općinskog vijeća Općine Kostrena, revoltiran da se javnim novcem djecu indoktrinira LGBT propagandom.

> LGBT aktivizam usmjeren na nacionalnu strukovnu udrugu – Hrvatsko knjižničarsko društvo

> (FOTO) LGBT indoktrinacija djece: Transrodne osobe u gradskoj knjižnici poučavaju djecu rodnoj ideologiji, roditelji zabrinuti

> LGBT propaganda u Hrvatskoj: Objavljene nove slikovnice koje promiču ‘istospolne obitelji’ 

“Neočekivan, oštrouman i urnebesan, DJEČAK U HALJINI je prvi dječji roman Davida Walliamsa, pisca bestselera Banditska bakica i Bljakburger. Dennis živi u dosadnoj kući, usred dosadne ulice u dosadnom gradu. No ubrzo će doznati da, kad se u život krene otvorena uma, dosadi više nema ni traga! Smijat ćete se, plakat ćete, a jednom kad upoznate Dennisa, zauvijek će vam ostati u srcu…”, reklamira knjigu izdavač Mozaik knjiga.

“Dječak u haljini” knjiga je Davida Walliamsa, televizijskog komičara BBC-a, koja je dobila svoju filmsku inačicu i mjuzikl. Walliamsova knjiga govori o 12-godišnjem dječaku Dennisu koji uživa baviti se sportom i kriomice čita časopis Vogue. Jednog dana oblači haljinu i nosi je u školu, gdje se pretvara da je francuski student na razmjeni.

Knjiga je već je bila predmet kontroverzija kada su u Australiji kupci kritizirali prodaju knjige u Aldijevim trgovinama upozoravajući na LGBT agendu i seksualizaciju djece.

Tu su knjigu dobili kostrenski osnovci u povodu sv. Nikole, a kostrenski vijećnik ovakav izbor lektire na račun općinskog proračuna drži skandaloznim.

“Dijete mi je došlo doma s tom knjigom i bio sam frapiran da Općina našim novcem propagira ovakvo ponašanje. To predstavlja kršenje Ustava, UN-ove konvencije o pravima djeteta, deklaracije o ljudskim pravima te Povelju o temeljnim pravima EU-a. Kroz praksu Europskog suda potvrđeno je da država ne može i ne smije odgajati djecu protivno volji njihovih roditelja”, kazao je Matić ističući kako očekuje javnu ispriku za takav dar te ime osobe koja je odlučila da se takva knjiga nađe u rukama njegova djeteta te koje će sankcije biti poduzete protiv nje.

> Imate dojam da ste zadnjih mjesec dana izloženi LGBT propagandi? U pravu ste!

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža