Kuščević za svoj pad prozvao Željku Markić
8. srpnja 2019.

Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić“, ustvrdio je Lovro Kuščević razgovoru za Večernji list u ponedjeljak nakon objavljene ostavke na mjesto ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a, prozvavši za svoj pad predsjednicu udruge U ime obitelji.

> (VIDEO) Plenković: ‘Prihvatio sam Kuščevićevu ostavku’

> (FOTO, VIDEO) GI Narod odlučuje traži smjenu premijera Plenkovića i ministra Kuščevića

“Tragikomično je da je moj odlazak, zapravo, njihov neuspjeh jer je spriječio ono što i jedni i drugi žele, a to je destabilizacija Vlade i prijevremeni izbori. Vjerujem da te skupine, ma kako one sebe nazivale, neće stati na bračkom ministru. Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka”, smatra Kuščević odbijajući dalje pojasniti kontekst otoka Krka.

“Nikad nisam patio od titula i fotelja, jednakim žarom i elanom nastavit ću raditi u Saboru, ali i kao općinski i županijski vijećnik”, rekao je Kuščević dodajući da ne žali što je gorljivo branio odluke Vlade i Plenkovića po pitanju Istanbulske, referenduma itd.

Sve je radio, nastavio je, u skladu s uvjerenjima i zakonima, a i dalje tvrdi da su razne afere s prenamjenama zemljišta o kojima su mediji argumentirano pisali – fabricirane. Plenković je poručio da je, s obzirom na sve okolnosti, procijenjeno da se čini velika šteta Kuščeviću, ali i Vladi i HDZ-u te da to više nije imalo smisla.

Izvor: narod.hr/vecernji.hr

Foto: fotomontaža: Narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža