Kakva propaganda: Kultni dječji serijal ‘Ulica Sezam’ promovira cijepljenje djece protiv covida
25. srpnja 2022.

Dječji lutkarski serijal ”Ulica Sezam” koji se emitira od 1969. još se jednom upregnuo u propagandu. Nakon LGBT sadržaja, bacili su se na promoviranje cijepljenja djece protiv koronavirusa.

Najpoznatiji lik ovog serijala Elmo, cijepio se protiv korone, sudeći prema objavi na službenom Twitter profilu ovog serijala.

”Bio si super danas kada si dobio cjepivo protiv COVID-a, Elmo”, kaže lik Elmovog oca snimci, namijenjenoj promoviranju nedavno, u SAD-u, odobrenih doza Pfizer i Moderna cjepiva za djecu od šest mjeseci.

>Izrael: Pfizerovo cjepivo pokazuje pad učinkovitosti u prevenciji i zaraze i simptoma COVIDA-19

U nastavku video isječka lik Elmovog oca nastavlja:” Imao sam mnoga pitanja o tome treba li se Elmo cijepiti. Je li sigurno? Je li to ispravna odluka? Razgovarao sam s našim pedijatrom kako bih mogao donijeti ispravnu odluku. Doznao sam da je Elmovo cijepljenje najbolji način da on, naši prijatelji, susjedi i svi ostali budu zdravi i uživaju u stvarima koje vole.”

>Pfizerovo cjepivo: Samo 12% učinkovito kod djece ispod 12 godina

Odobrenje za cijepljenje djece od šest mjeseci

17. lipnja, američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) službeno je odobrila upotrebu Pfizerovih i Moderninih cjepiva protiv COVID-a na bazi mRNA za djecu u dobi od šest mjeseci do šest godina. Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti idući su dan podržali odluku, javlja Life site news.

>Danski zdravstveni dužnosnik nakon cijepljenja 40 posto djece: Bila je greška preporučiti cjepiva protiv korone svoj djeci!

Dr. Ericu Rubinu, članu FDA-inog Savjetodavnog odbora za cjepiva i srodne biološke proizvode izjavio je ranije, kada je cjepivo odobreno za djecu od pet do 11 godina da ”nikada nećemo saznati koliko je ovo cjepivo sigurno ako ga ne počnemo davati. To jednostavno tako ide.”

Podaci pokazuju da su djeca izložena malom ili nikakvom riziku od covida. Prošlog ljeta, tim istraživača s Medicinskog fakulteta Johns Hopkins analizirao je približno 48 000 djece mlađe od 18 godina s dijagnozom od travnja do kolovoza 2020. i otkrio je ‘nultu stopu smrtnosti među djecom bez komorbiditeta.

Velik dio zabrinutosti oko cijepljenja djece potkrijepljen je podacima saveznog Sustava za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS).

Nuspojave

U ožujku je utvrđeno da je 11.289 slučajeva perikarditisa/miokarditisa nakon cijepljenja protiv COVID-a prijavljeno u VAERS bazu podataka između 1. siječnja i 25. veljače ove godine, što je već 47% od 24.177 prijava za iste podnesenih u cijeloj 2021. godini.
Tvrtka Pfizer je podatke o cjepivima namjeravala držati u tajnosti do 2076. godine uključujući izvješća o 158.893 ozbiljnih nuspojava nakon cijepljenja u desecima zemalja diljem svijeta od 1. prosinca 2020. do 28. veljače 2022.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/life site

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža