Još tri dana traje akcija “Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr“
19. veljače 2016.

o sada smo u akciji “Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr“ prikupili oko 52.000 kn, što je 52% ciljanog iznosa. Naime, naš vjerni donator će do iznosa od 100.000 kn za svaku kunu koju Vi donirate dati još jednu kunu – do ukupnog iznosa od 200.000 kn. Ova  akcija za UIO i Narod.hr traje još tri dana – do kraja dana 21.02.2016.

Zahvaljujemo svima koji su donirali novac za nastavak rada U ime obitelji i portala Narod.hr, osobito onima koji su kroz trajni nalog odredili mjesečni iznos za UIO!

Neprofitna udruga U ime obitelji i portal Narod.hr djeluju već treću godinu bez potpore iz državnog proračuna. Promičemo obiteljske vrijednosti, proširujemo prostor demokracije i slobode medija – zahvaljujući volonterskom radu i financijskoj pomoći pojedinaca, obitelji i tvrtki.

Želimo prikupiti iznos koji će nam omogućiti da nastavimo s našim aktivnostima u 2016. godini: jačanje podružnica “U ime obitelji” po cijeloj Hrvatskoj, društveno zagovaranje – poticanje saborskih zastpunika i ministara na promicanje i zaštitu braka i obitelji, aktivnosti vezane za zdravstveni i građanski odgoj, zaštitu prava braniteljskih obitelji, djelovanje pravnog tima UIO te jačanje novinarske redakcije Narod.hr-a koja uz brojne volontere svakodnevno donosi važne i necenzurirane vijesti.

Zato Vas molimo, ako već niste, podržite još jednu akciju „Dva puta više za UIO i Narod.hr!“

Donaciju možete uplatiti kreditnom ili debitnom karticom, a od nedavno i putem PayPala, jednostavno i sigurno putem interneta na poveznici: https://donacije.uimeobitelji.net/.

Također, uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga u banci ili preko internet bankarstva na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957
Model: 00
Poziv na broj: upišite bilo koji broj, npr. 20160219

Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža