Još samo danas i sutra – Dva puta više za UIO
19. veljače 2015.

Još uvijek se možete uključiti – preostala su samo dva dana do kraja akcije “Dva puta više za UIO”!

Za svaku kunu koju velikodušno donirate do 20. veljače, jedan naš vjerni donator donirat će još jednu kunu do ukupnog iznosa od 75.000 kuna! Dakle, svaki iznos koji darujete danas i sutra bit će udvostručen. Ako donirate 100 kn, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 kn, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 kn! Ako donirate 1.000 kn, bit će uplaćeno još 1.000 kn, dakle Vaša donacija je u stvari 2.000 kn.

Udvostručimo naše zajedničko djelovanje!Udruga želi prikupiti iznos koji će omogućiti da nastavak aktivnosti u 2015. godini, stoga nam je potrebna Vaša pomoć! Cilj akcije “Dva put više za UIO” je prikupiti najmanje 200.000 kuna – čime bi se omogućio kontinuitet djelovanja u prvih šest mjeseci 2015., to jest omogućilo bi se osnivanje podružnica “U ime obitelji”, održavanje treninga i radionica za društveno zagovaranje i nastupe u medijima za volontere, osiguralo bi djelovanje pravnog tima “U ime obitelji” i news portala Narod.hr te druge planirane aktivnosti. Prethodnom božićnom akcijom do sada smo prikupili jednu četvrtinu potrebnih sredstava, no to nažalost nije dovoljno.

Pomozite nam ostvariti cilj i prikupiti potrebna novčana sredstva!

Zahvalni svima koji su već donirali, i svima onima koji će to tek učiniti, potičemo Vas da donirate i putem trajnog naloga te da već s minimalnim iznosom od 20 kuna mjesečno podržite kontinuitet djelovanja Udruge “U ime obitelji”. Redovita primanja olakšavaju pravodobno planiranje i omogućuju ostvarivanje naših aktivnosti.

Donaciju možete uplatiti kreditnom ili debitnom karticom jednostavno i sigurno putem interneta na poveznici: https://donacije.uimeobitelji.net/

Također, uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:
IBAN: HR5223600001102351957
Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za nastavak aktivnosti Udruge “U ime obitelji” u 2015. godini.

Zahvalni smo na svakoj Vašoj pomoći! Ujedinjeni u promicanju obiteljskih vrijednosti, demokracije i slobode medija nastavimo zajedno mijenjati Hrvatsku na bolje!

S malo po malo možemo učiniti puno!

Udruga „U ime obitelji“

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža