Izašlo hrvatsko izdanje knjige ‘Neplanirano’: Ispovijest bivše ravnateljice klinike za pobačaje
26. rujna 2019.

U petak 27. rujna 2019., s početkom u 11:00 sati u prostorijama nakladne kuće VERBUM održat će se konferencija za novinare prigodom izlaska iz tiska novog Verbumovog izdanja, Abby Johnson: Neplanirano (Unplanned).

Ispovijest je to bivše ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, a po kojoj je snimljen vrlo uspješan film Unplanned.

Konferencija za medije održat će se u prostorijama nakladne kuće VERBUM, Sinjska ulica 2, u petak 27. rujna 2019., s početkom u 11:00 sati.

Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler. U knjizi opisuje kako je sa svojega položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju. Zbog tog se strašnog iskustva nakon punih osam godina rada u klinici za pobačaje pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“.

U svojoj knjizi Neplanirano donosi jedinstven uvid u temu pobačaja koja izaziva političke kontroverzije. Ova knjiga će biti intrigantna i onima koji se brinu o pravu na izbor i onima koji se brinu o pravu na život.

O izdanju će govoriti mr. sc. Petar Balta, glavni urednik Verbum d.o.o. te će biti podijeljen press materijal i primjerak izdanja.

Izvor: narod.hr

Foto: Verbum, Copyright AbortionNO.org (vlasnik slike navodi: prikazuje udove nerođene djece pobačene s 9 i 10 tjedana u odnosu na kovanicu američkog novca od četvrtine dolara – https://www.abortionno.org/abortion-photos/); fotomontaža: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža