Iz medija: Pregled tjedna Ivane Petrović, Dnevnik Nove TV
1. rujna 2014.

U “Pregledu tjedna” Dnevnika Nove TV u kojem Ivana Petrović komentira aktualna događanja, odnosno događaje koji su obilježili protekli tjedan, u nedjelju 31. kolovoza o građanskoj inicijativi “U ime obitelji”:

“(…) Ministrica Pusić je neki dan zatvitala da nam je Kanada ukinula vize. A Kanada ih je ukinula još prije nekoliko godina. Toliko o kompetencijama. Šteta, šteta…

Zato valja podržati referendum o preferencijalnom glasovanju na nacionalnim izborima. To je jedini demokratski put demontaže hrvatskog političkog klijentelizma. Koliko je on snažan, pokazuje činjenica da referendum neće podržati dvije najveće stranke SDP i HDZ. Ali to nije važno. Važno je to što ćemo kazati mi građani, bez obzira na to čiji smo birači. I pitati se – jesmo li svjesni toga da želimo birati ljude koji će nama služiti, a ne nama vladati. (…)”

Video prilog “Pregled tjedna” možete pogledati na stranici Dnevnik.hr.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža