HSS za referendum
13. rujna 2014.

Na današnjem Glavnom odboru Hrvatske seljačke stranke odlučeno je kako HSS podržava inicijativu “U ime obitelji” za demokratizaciju izbornoga sustava te će pozvati sve svoje članove da daju potpis i da volontiraju.

„U cilju demokratizacije hrvatskog društva te unutarstranačke demokratizacije – Glavni odbor HSS-a podupire referendum građanske inicijative U ime obitelji u prikupljanju potpisa za izmjene izbornog zakonodavstva, posebno vezano uz preferencijalno glasovanje“, rekao je predsjednik HSS-a Branko Hrg na Glavnom odboru te dodao kako pozivaju sve svoje članove, simpatizere da potpisom daju potporu inicijativi, a stranačke čelnike i dužnosnike da se aktivno uključe u prikupljanje potpisa te promoviranje iste inicijative.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža