(FOTO) Dr. Željka Markić i Ivan Munjin na Forumu mladih katolika Hrvatske održali predavanja o zagovaranju i komunikacijskim strategijama
5. rujna 2019.

Leadership summer school – Ljetna škola Forum Plusa koja se bavi temom Leadershipa i društvene uključenosti mladih katolika, održana je od 24. do 30. kolovoza na Sveučilištu u Splitu.

Oko 50-ak mladih iz Hrvatske i svijeta sudjelovalo je na forumima i radionicama, te slušalo niz predavanja na temu osobne izvrsnosti, Socijalnog nauka Crkve, vodstva, menadžmenta, javnog nastupa, prepoznavanja talenata i poduzetništva.

Među govornicima ove Ljetne škole bili su dr. Željka Markić i Ivan Munjin iz udruge U ime obitelji, kao i predavači iz Italije, Belgije, Njemačke i Velike Britanije. Dr. Markić i Munjin su na Forumu mladih katolika održali predavanja o poticanju ljudi na osobni angažman kao važan segment zagovaranja te o komunikacijskim strategijama.

Inicijativa Forum Plus Hrvatska nastala je kao odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje mladih s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih i društva općenito kroz različite formacijske sadržaje i projekte protkane kršćanskim vrijednostima.

Forum u logotipu označava priliku za susret i razmjenu mišljenja, Plus ostale ciljeve: informiranje, edukaciju, umrežavanje i inicijativu, dok Hrvatska označava komponentu nacionalnog djelovanja.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Foto: U ime obitelji, Facebook

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža