U ime obitelji

(FOTO) Dr. Željka Markić i Ivan Munjin na Forumu mladih katolika Hrvatske održali predavanja o zagovaranju i komunikacijskim strategijama

(FOTO) Dr. Željka Markić i Ivan Munjin na Forumu mladih katolika Hrvatske održali predavanja o zagovaranju i komunikacijskim strategijama

Leadership summer school – Ljetna škola Forum Plusa koja se bavi temom Leadershipa i društvene uključenosti mladih katolika, održana je od 24. do 30. kolovoza na Sveučilištu u Splitu.

Oko 50-ak mladih iz Hrvatske i svijeta sudjelovalo je na forumima i radionicama, te slušalo niz predavanja na temu osobne izvrsnosti, Socijalnog nauka Crkve, vodstva, menadžmenta, javnog nastupa, prepoznavanja talenata i poduzetništva.

Među govornicima ove Ljetne škole bili su dr. Željka Markić i Ivan Munjin iz udruge U ime obitelji, kao i predavači iz Italije, Belgije, Njemačke i Velike Britanije. Dr. Markić i Munjin su na Forumu mladih katolika održali predavanja o poticanju ljudi na osobni angažman kao važan segment zagovaranja te o komunikacijskim strategijama.

Inicijativa Forum Plus Hrvatska nastala je kao odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje mladih s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih i društva općenito kroz različite formacijske sadržaje i projekte protkane kršćanskim vrijednostima.

Forum u logotipu označava priliku za susret i razmjenu mišljenja, Plus ostale ciljeve: informiranje, edukaciju, umrežavanje i inicijativu, dok Hrvatska označava komponentu nacionalnog djelovanja.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Foto: U ime obitelji, Facebook