U ime obitelji

EKSKLUZIVNO Dolenec naručila PR usluge za više od 64 000 kuna za novu upravu KB Sveti Duh

EKSKLUZIVNO Dolenec naručila PR usluge za više od 64 000 kuna za novu upravu KB Sveti Duh

Klinička bolnica Sveti Duh u vlasništvu Grada Zagreba u samo mjesec dana platila je 13.375 tisuća kuna usluge PR agencije Integralni marketing i komunikacije d.o.o., a ukupna cijena naručenih PR usluga penje se na više od 64 tisuće kuna. Narudžbenicu je potpisala Danijela Dolenec, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Riječ je o još jednoj aferi u toj gradskoj bolnici otkako joj je na čelu ravnateljica prof. dr. sc. Ana Marija Šimundić postavljena na to mjesto u mandatu ekstremno lijeve zagrebačke vlasti na čelu s Tomaševićem.

Prema računu za izvršene usluge koji smo dobili na uvid, Grad Zagreb je u ime naručitelja usluge – KB Sveti Duh, potvrdio narudžbenicu ponude za ”usluge promocije za provedbu PR aktivnosti” od PR agencije Integralni marketing i komunikacije d.o.o. vlasnice Ankice Mamić.

Riječ je, kako stoji u narudžbenici koju je svojim elektroničkim potpisom ovjerila zamjenica gradonačelnika Tomaševića, Danijela Dolenec, o “kompletu usluga promocije za provedbu PR aktivnosti” u vrijednosti od 64.200 kuna bez PDV-a.

> Još jedna prijava protiv ravnateljice KB ‘Sveti Duh’: Ovaj puta zbog nepodnošenja financijskih izvješća
> Poplava prijava protiv novog vodstva KB Sveti Duh: Zbog pribora za jelo prijavljeni Poreznoj upravi i tužiteljstvu

U računu koji smo dobili na uvid, za mjesec dana, od 14. lipnja do 14. srpnja, navedena agencija na temelju narudžbenice kompleta usluga, izdala je KB-u Sveti Duh račun na 13.375 kuna s PDV-om.

Gradu Zagrebu poslat ćemo pitanja oko trošenja novca za PR usluge, a odgovore ćemo po primitku objaviti.

>Radnici KB ‘Sv. Duh’ podnijeli nove kaznene prijave protiv liječnika koje je angažirala nova ravnateljica

Sve kaznene prijave protiv ravnateljice bolnice

Podsjetimo, ravnateljicu Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu prof. dr. sc. Anu Mariju Šimundić anonimni zaposlenici te ustanove koja je u vlasništvu Grada Zagreba drugi put su ovog mjeseca, a peti put otkako je došla na tu poziciju, kazneno prijavili USKOK-u zbog zloporabe položaja i ovlasti.

Kako smo pisali početkom svibnja, Tomaševićeva nova ravnateljica u KB Sveti Duh želi nabaviti bolnički informacijski sustav četiri puta skuplji za održavanje od dosadašnjeg. Zbog toga je u bolnici pokrenuto prikupljanje potpisa za zadržavanje postojećeg bolničkog informacijskog sustava, a Jutarnji list nedavno je objavio da dug bolnice koji je visok 62 milijuna i dalje raste unatoč tome što je izabrana nova uprava, a osim toga pojavili su se brojni problemi sa samom organizacijom rada u bolnici zbog čega će navodno doći do pokušaja štrajka ili odlaska najboljeg kadra u druge zdravstvene ustanove.

”Kulturološke promjene” u KB Sveti Duh

Podsjećamo i na skandal s kraja svibnja ove godine.

Služba za nadzor radnih odnosa Državnog inspektorata zaprimila je žalbe na provedbu natječaja na kojem je izabran dr. Ratko Matijević, član masonske lože Nikice Gabrića, koji u bolnici Sveti Duh želi pokrenuti izvođenje pobačaja i zapošljavanje novih ginekologa, budući da svi trenutni zaposlenici koriste institut priziva savjesti.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr