U ime obitelji

Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr: Svaka vaša kuna donacije do 31.7. vrijedi dvostruko!

Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr: Svaka vaša kuna donacije do 31.7. vrijedi dvostruko!

Dragi naši čitatelji,

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Od srca čestitamo našim Vatrenima na velikoj pobjedi protiv Engleske! Vjerujemo i u pobjedu protiv Francuske u finalu!

U prvih šest mjeseci 2018. godine udruga U ime obitelji provela je brojne važne aktivnosti i događaje:

  • Suorganizirala je, zajedno s drugim udrugama, referedumsku inicijativu “Narod odlučuje” za pravedniji izborni sustav koja je u samo dva tjedna uspjela prikupiti 405.342 potpisa za prvo referendumsko pitanje i 407.469 potpisa za drugo referendumsko pitanje
  • U suradnji s Hrvatskim katoličkim sveučilištem organizirala je predavanje “Što znanstvena istraživanja otkrivaju o djeci koju podižu homoseksualni parovi?” američkog profesora sociologije Marka Regnerusa sa Sveučilišta u Teksasu
  • Na temelju prijave U ime obitelji, Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo je postupak protiv Milorada Pupovca jer je kao član Savjeta za nacionalne manjine na sjednici u svibnju 2016. godine odlučivao o dodjeli više od 3 milijuna kuna Srpskom narodnom vijeću čiji je predsjednik
  • Zagovarala je protiv ratifikacije Istanbulske konvencije i rodne ideologije
  • Razotkrivala je političku korupciju i trgovinu
  • Zagovarala je zaštitu prava radnika na neradnu ili pošteno plaćenu nedjelju

I u drugoj polovici godine čeka je puno posla – nastavlja se boriti za pravedniji izborni sustav i protiv korupcije i klijentelizma. 

Tu smo i mi, portal udruge – Narod.hr – koji Vas svaki dan informira i donosi najnovije i najvažnije vijesti iz Hrvatske i svijeta!

Hvala Vam i što čitate i kontinuirano pratite portal Narod.hr! Zahvaljujući Vama zauzeli smo 16. mjesto među svim internetskim stranicama u Hrvatskoj i nalazimo se među 10 najčitanijih news portala u Hrvatskoj!

Pozivamo Vas zato da podržite rad udruge tijekom ljetne akcije “Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr” uplatom donacije na račun udruge U ime obitelji.

Tijekom cijele ljetne akcije “Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr”, od danas 12. do 31. srpnja 2018.za svaku kunu koju velikodušno donirate, naš vjerni donator donirat će još jednu kunu do ukupnog iznosa od 100.000 kuna!

Dakle, svaki iznos koji darujete U ime obitelji bit će udvostručen. Ako donirate 100 HRK, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 HRK, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 HRK ! Ako donirate 1.000 HRK, bit će uplaćeno još 1.000 HRK, dakle Vaša donacija je u stvari 2.000 HRK.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za UIO”, u rubriku poziv na broj upišite “2018” a model ostavite prazan (00).

Više o načinima doniranja možete pronaći ćete na poveznici https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći!

Izvor: narod.hr

Foto: Getty Images, narod.hr