Dr. Željka Markić: ‘Evo zašto U ime obitelji podržava prosvjed u Vukovaru’
1. listopada 2018.

“Ova fotografija se dijeli po FB. Odlično ilustrira zašto U ime obitelji podupire prosvjed u Vukovaru, baš kao i svako ukazivanje na nedopustivu povezanost DORH-a i politike. Selektivni progon kriminalaca koji se bogate na račun sve siromašnijih hrvatskih građana, korištenje policijskih i istražnih informacija za političke ucjene te neistraživanje ratnih zločina – samo su dio korupcijske hobotnice koja uništava Hrvatsku. Do kada?”, naglasila je dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji u svom komentaru.

> U ime obitelji podržava prosvjed u Vukovaru: Na čelnim pozicijama DORH-a izmjenjuju se ljudi koji funkcioniraju kao produžena ruka HDZ-a i SDP-a

> Je li Milorad Pupovac bio iskren kada je ustvrdio da on nikada nije rekao da je ‘Hrvatska ustaška država’?

> Igor Peternel prokomentirao napad na Pupovca, pogledajte što je poručio!

> Ivana Brkljačić: ‘Tko god da je napao Pupovca, učinio mu je uslugu – on od ovoga profitira’

> Dr. Ante Nazor opovrgnuo Milorada Pupovca i njegov pokušaj relativizacije odgovornosti za ‘Oluju’ na konferenciji za medije

> Pupovac kaže da je spreman odgovarati za svoja djela: Hoće li odgovarati za sukob interesa?

> Pupovac se požalio srbijanskom predsjedniku jer su ga gađali hranom – evo što mu je Vučić odgovorio!

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona, Facebook

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža