U ime obitelji

Dr. Markić o VL: Iskonstruirali su što ja ‘valjda mislim’ i pripisali mi par bolesnih ideja o ‘hrvatskim obiteljima’

Dr. Markić o VL: Iskonstruirali su što ja ‘valjda mislim’ i pripisali mi par bolesnih ideja o ‘hrvatskim obiteljima’

Izvršna direktorica udruge U ime obitelji, dr. Željka Markić, reagirala je na tekst u Večernjem listu u kojemu se ističe da je ne brine smrt djeteta. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

> Dr. Markić: Poštovanje kulture i tradicije Roma ne može biti izgovor za nesprječavanje zlostavljanja žena i djece 

“Prije par dana sam objavila komentar o tome da upravo oni koji skrivaju da je ubijena Nikoll iz romske obitelji – u ime političke korektnosti – najviše škode zlostavljanoj romskoj djeci i ženama. Novinarka Večernjeg lista, Ivana Jakelić, očito nije mogla naći niti jedan argument protiv onoga što sam napisala. I nije mogla staviti strelicu prema dolje uz ono što sam ja rekla. Pa je onda iskonstruirana što ja “valjda mislim”, iznijela par bolesnih ideja o “hrvatskim obiteljima”, pripisala ih meni i ocijenila strelicom prema dolje. Slažem se, s Ivaninom ocjenom – samo bi bilo profi da je iza svojih izjava i svojih misli – stavila svoju fotografiju i svoje ime”, piše Željka Markić.

Tekst dr. Markić možete čitati ovdje: Dr. Markić: ‘Zlostavljana 2,5 godišnja Nikol je iz romske obitelji. Koga štite i kome škode oni koji to skrivaju?’

Izvor: narod.hr