U ime obitelji

Diktatura liberalizma: U SAD-u, kao i u Hrvatskoj, elite ne biraju riječi kad napadaju zaštitnike obitelji i braka

Diktatura liberalizma: U SAD-u, kao i u Hrvatskoj, elite ne biraju riječi kad napadaju zaštitnike obitelji i braka

I SAD ima svog Igora Kolmana. Naime, NOM – National Organization for Marriage – američku organizaciju koja se zalaže za zaštitu braka kao zajednice žene i muškarca, direktor za prijam studenata na najvećem javnom sveučilištu u Virginiji, Andrew Bunting, nazvao je „bezvrijednim smećem“.

Na svojoj Facebook stranici, Bunting je ustvrdio da je užasnut pobjedom Donalda Trumpa jer je Nacionalna organizacija za brak (NOM) poručila da su puni nade nakon pobjede Donalda Trumpa.

Bunting je naveo da pogledi Nacionalne organizacije za brak “ne predstavljaju stupove američkog društva”. Prozvao je organizacijom “hate grupom”, tj. skupinom koja potiče mržnju, te je rekao da oni žele ogranitičiti život, slobodu i potragu za srećom milijunima Amerikanaca. Na kraju je dodao: “Ako se slažete s njima, to je onda i vaše mišljenje. Samo znajte da ste za sve nas ostale vi bezvrijedno smeće”.

unnamed

Važno se pri tom prisjetiti kako je svojevremeno u studenom 2013. godine i HNS-ovac Igor Kolman inicijativu ‘U ime obitelji’ nazvao – ‘prljavim pokretom’ u Hrvatskom saboru, a koristeći ovaj izraz koji su nacisti koristili za Židove, objasnio je da istospolnim brakovima ne bi bila ugrožena institucija braka nego bi ona – “doživjela revoluciju”.

Diktatura liberalizma kojom se drugo, različito mišljenje i djelovanje etiketira i vrijeđa, te kojom se nastoji spriječiti u djelovanju organizacije u zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene u ova dva navedena primjera nabolje je pokazala svoje pravo lice. Jer riječ je o samo još jednom obliku nasilnog vrijeđanja neistomišljenika.

Izvor: narod.hr

Foto: FB