Britanski influencer nakon 18 operacija – sada se ‘identificira kao Korejac’
1. srpnja 2021.

Influencer koji se identificira kao Korejac, podvrgnuo se nizu od 18 estetskih operacija da izgleda kao pjevač iz Južne Koreje

> Legendarni tvorac Monty Pyhtona ponovno ismijava političku korektnost: ‘Ja sam crna lezbijka u tranziciji’

> (VIDEO) Rodna ideologija: kako muškarac, bijelac postaje 7-godišnje dijete ili Kineskinja

Britanski influencer odlučio je otići na više operacija da bi mogao izgledati poput pjevača Parka Jimina, člana korejskog glazbenog sastava BTS – i tvrdi da se nakon promjene izgleda više ne osjeća „zarobljeno“ te se sada „identificira kao Korejac“, donosi TMZ.com.

Oli London koji se ne identificira niti kao muško niti kao žensko rekao je da je osam godina bio „zarobljen u pogrešnom tijelu“, a sada može „biti svoj“ jer je “napokon Korejac.”

London je promijenio svoje ime u Jimin, i rekao da je jedna od 18 operacija kojima je bio podvrgnut, uključivala opsežne radove na očima i podizanje obrva.

U svome videu na nekim dijelovima govori korejskim jezikom i dodaje: “Znam da je pomalo zbunjujuće, jer se nitko nije identificirao kao pjevač Jimin ili kao Korejac, ali borio sam se s pitanjem identiteta i time tko sam ja.”

London tvrdi da je korejska kultura njegova kultura, njegova domovina i sretan je što izgleda kao Korejac nakon operacija vrijednih najmanje 150 tisuća dolara kojima je bio podvrgnut tijekom 8 godina.

Londonova odluka privukla je brojne kritike koje komentira: “Tvrditi da si suprotnog spola od biološkog isto je kao tvrditi da si drugačije rase od svoje biološke jer si rođen u pogrešnom tijelu.”

Još nema komentara od Jimina, južnokorejskog pjevača, o Londonovoj odluci da se zove kao Jimin i izgleda kao on.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža