Bez vas ne možemo dalje – podržite nas svojom donacijom!
31. srpnja 2018.

Dragi čitatelji portala Narod.hr i podupiratelji udruge U ime obitelji,

Do sada smo u okviru kampanje “Dva puta više za U ime obitelji i Narod.hr” prikupili 42.000 kuna – gotovo polovicu planiranog iznosa od 100.000 kuna, a naš vjerni donator za svaku kunu koju uplatite tijekom ove kampanje pristao je dodati još jednu kunu – ako uplatite 50 kuna – on će dodati još 50 kuna, ako uplatite 500 kuna – on će dodati još 500 kuna.

Zato svi koji još niste, a želite nam donirati tijekom ove kampanje, možete to učiniti do 31. srpnja!

Kako bismo se nastavili boriti za pravedniji izborni sustav, neradnu nedjelju, prava roditelja na slobodan odgoj svoje djece, protiv korupcije i klijentelizma te vas informirati o najvažnijim vijestima i događajima trebamo do 31. srpnja prikupiti još 48,000 kuna. Ukupan iznos koji prikupimo bit će nam dovoljan da nastavimo djelovati sljedeća 3 mjeseca! Rad udruge i portala Narod.hr u prva dva tjedna kampanje, do 26.7., poduprli ste s 42,000 kuna, a za svaku Vašu kunu naš donator dao je još jednu – tako da je ukupni prikupljeni iznos – 84,000 kuna.

Osobito zahvaljujemo svima koji nam uplaćuju redovito, svaki mjesec – to nam je od velike pomoći u planiranju troškova.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za UIO”, u rubriku poziv na broj upišite “2018” a model ostavite prazan (00).

Više informacija o mogućnostima doniranja možete pronaći nahttps://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno mijenjamo Hrvatsku na bolje!

Izvor: narod.hr

Foto: GettyImages, fotomontaža: Narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža