Američki konzervativni komentator Shapiro oduševio izjavama o LGBT TikTokerima
19. veljače 2022.

Ben Shapiro jedan od najpoznatijih konzervativnih političkih komentatora, objavio je video u kojem komentira različite snimke s TikToka koje su mu poslali njegovi pratitelji na društvenim mrežama. Riječ je o jednom od posljednjih trendova u cyber svijetu. Influenceri snimaju svoje reakcije na videe koje su im preporučili njihovi pratitelji.

>Gillette i rodna ideologija: Promocija transvestizma

U slučaju Bena Shapira, riječ je uglavnom o videima koji se tiču ‘transrodne’ i LGBT agende i stila života, budući da je to tematika kojom se on najviše bavi. Shapiro je odvjetnik, novinar, politolog, publicist i konzervativni aktivist. Jedan je od osnivača konzervativnog portala The Daily Wire. Podržavaju ga i prate milijuni ljudi.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža