2x više za Narod.hr: Hvala za 75% ciljane svote, nedostaje još 25%!
25. svibnja 2017.

Hvala svima! Uspjeli smo skupiti 75% ciljanog iznosa od  100,000. Rad portala Narod.hr poduprli ste sa 74,560  HRK,  za svaku Vašu kunu naš donator dao je još jednom – tako da je ukupni prikupljeni iznos  – 149,120 HRK.  Za rad portala kroz sljedeća 4 mjeseca, trebamo prikupiti još 25,440 HRK. Naš donator pristao je da produžimo rok za Vaše donacije do kraja tjedna,  nedjelje, 28.5.2017.!

Sva prikupljena sredstva namijenjena su nastavku rada portala Narod.hr.

Osobito zahvaljujemo svima koji nam uplaćiju redovito, svaki mjesec – to nam je od velike pomoći u planiranju troškova.

Ako imate tvrtku ili obrt – možete poduprijeti naš rad i tako da se oglašavate – naš tim može pripremiti privlačne oglase!

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

 IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za narod”, u rubriku poziv na broj upišite “2017” a model ostavite prazan (00).

On-line uplatu možete odmah izvršiti ovdje. Više o načinima financiranja pronaći ćete na https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno mijenjamo Hrvatsku na bolje!

Foto: Thinkstock/UIO

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža