Završena akcija ‘Dva puta više za UiO i Narod.hr’: hvala vam na svakom vašem doprinosu
28. studenoga 2016.

Želimo zahvaliti svima Vama koji ste se uključili u dvotjednu akciju Udruge “U ime obitelji” – “Dva puta više za UiO i narod.hr”od 11. studenog do 25. studenog, u kojoj je za svaku Vašu doniranu kunu jedan od naših donatora donirao po još jednu kunu.

Cilj akcije “Dva puta više za UiO i narod.hr” bio je prikupiti 100.000 kn. U ova dva tjedan prikupili smo oko 1/3 tog iznosa. Zato ćemo akciju još jednom pokrenuti u 12 mjesecu – od 10. do 20.12.2016. Naši vjerni donatori spremni su za svaku kunu koju Vi donirate dati još još jednu – do ukupnog, ciljnog iznosa od 200.000 kn.

Hvala Vam što nam svojim donacijama pomažete da nastavimo s izlaženjem.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su nastavku rada portala Narod.hr.

Osobito zahvaljujemo svima koji nam redovito, svaki mjesec, uplaćuju određeni iznos – to nam je od velike pomoći u planiranju troškova.

Ujedinjeni u promicanju obiteljskih vrijednosti, demokracije i slobode medija nastavimo zajedno mijenjati Hrvatsku na bolje!

Ne zaboravite, osim donacijama portal možete podržati i na druge načine:

Čitajte, pišite, snimajte, lajkajte, dijelite, oglašavajte!

Svi zainteresirani za suradnju mogu se javiti na: info@narod.hr

Pratite nas, lajkajte članke na Narod.hr i podijelite ih s drugima. To je jednako važni kao i donacije!

Oglasite svoju tvrtku ili obrt na Narod.hr.  Na taj način omogućujete kontinuirani rad portala i istovremeno naši čitatelji imaju priliku bolje upoznati Vaš proizvod ili uslugu.
Za sve detalje javite se na: marketing@narod.hr

Budi na izvoru Nepristranih Aktualnih Relevantnih Objektivnih Dnevnih informacija uz NAROD.HR

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Izvor: narod.hr

Foto: thinkstock

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža