Zašto referendum o izbornom sustavu?
25. rujna 2014.

Udruga zagrebačkih Poljičana “Sveti Jure” organizira tribinu pod nazivom “Zašto referendum o izbornom sustavu?”, koja će se održati u četvrtak, 25. rujna u dvorani Udruge u Ilici 48, s početkom u 19 sati. Na tribini će govoriti: dr. sc. Nedjeljko Matić, Marin Simunić, dipl. pravnik, a voditelj tribine bit će Zdravko Vladanović, dipl. pravnik.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža