U ime obitelji

(VIDEO) Mario Radić, politički tajnik DP-a: ‘Obnovit ćemo poljoprivrednu proizvodnju i vratiti ljude u Slavoniju i Hrvatsku’

(VIDEO) Mario Radić, politički tajnik DP-a: ‘Obnovit ćemo poljoprivrednu proizvodnju i vratiti ljude u Slavoniju i Hrvatsku’

Mario Radić, inženjer i poduzetnik, politički je tajnik Domovinskog pokreta i kandidat u 4. izbornoj jedinici.

U podcastu “55 minuta kod Željke Markić” ispričao je kako je krećući od “ispod nule” s prijateljem iz djetinjstva izgradio biznis i zaradio milijune. Izložio je svoj detaljan plan za oporavak poljoprivrede u Slavoniji i Hrvatskoj i objasnio kako vidi utjecaj ruskog plinskog novca na hrvatsku politiku.

Ispričao je kako je kao dijete doznao da mu otac nije na radu u Njemačkoj, već u Lepoglavi, kako podnosi da niti danas ne zna gdje mu je tijelo oca ubijenog na dan pada Vukovara i zašto je o vjeri najviše naučio od svoje bake.

U “55 minuta kod Željke Markić” Mario Radić je prokomentirao kako izborni zakon radi u korist SDPHDZ-a, na koji način se ankete koriste za manipuliranje birača i koliko je inspekcija imao u svojim tvrtkama od kad se politički aktivirao.

Video pogledajte ovdje.

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvonii tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr