(VIDEO) Dr. Markić iz Vukovara: ‘Sina gospođe Kačić su odveli s njegovih 16 godina na Ovčaru i ubili. Ona zna tko ga je ubio i gdje radi taj čovjek. Zbog nje sam ovdje.’
14. listopada 2018.

Prosvjed u Vukovaru okupio je tisuće ljudi, a među njima su se mogla vidjeti i poznata lica političara i aktivista.

Među njima je bila i dr. Željka Markić koja je za RTL prokomentirala tvrdnje kako je prosvjed u Vukovaru ispolitiziran.

“Ja imam sina od 17 godina koji me svako jutro poljubi, brinem o njemu. Sina gospođe Kačić od 16 godina odveli su na Ovčaru i ubili. Ona zna tko ga je ubio i gdje radi taj čovjek. Ja sam danas zbog nje došla ovdje. Ako netko ima neku drugu ideju o tome, taj zbilja nije normalan.

Podsjetimo, Irena Kačić, udovica je Petra Kačića, jednog od zapovjednika obrane vukovarskog Sajmišta i majka Igora Kačića, koji je sa samo 16 godina ubijen na Ovčari. Čovjek odgovoran za njegovu smrt, Pero Akik, živi u Vukovaru i radi u tamošnjem ‘Komunalcu’.

Cijeli video prilog možete pogledati na linku ispod teksta.

Reproduktor videozapisa

00:00
02:34

(VIDEO) Ispovijest Irene Kačić, majke najmlađe žrtve Vukovara: ‘Ubili su ga mučki, imao je samo 16 godina… ‘

Izvor: narod.hr/RTL

Foto: Snimka zaslona

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža