Tribina “Kakav nam obiteljski zakon treba?” u četvrtak u Zagrebu: Sudjeluje i Marija Junković iz udruge U ime obitelji
27. listopada 2016.

U četvrtak 27. 10. 2016. u 20 sati u zagrebačkoj Knjižnici Bogdana Ogrizovića, Petra Preradovića 5, održava se tribina Trećeg programa Hrvatskog radija pod nazivom “Kakav nam obiteljski zakon treba?”.

Na tribini sudjeluju:

– Marija Junković, mag. iur (udruga U ime obitelji)
– izv. prof. dr. sc. Irena Majstorović (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu)
– Sanja Sarnavka (udruga Babe)
– Izv. prof. dr. sc. Hrvoje Jurić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu)

Voditelj i urednik je Boris Beck.

Izravan prijenos tribine možete pratiti na Trećem programu Hrvatskog radija:http://radio.hrt.hr/stream/8/preroll/

Marija Junković status magistre prava stekla je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Volonterka je Udruge U ime obitelji. Među projektima najradije ističe sudjelovanje u organizaciji 1. međunarodne konferencije Udruge U ime obitelji pod nazivom “Obitelj – ključ demografskog i ekonomskog oporavka”. Također, uključena je u rad stručnog tijela pravnika “Zajednička obrana vrijednosti”(ZOV), koje na dobrovoljnoj bazi pravno savjetuju, brane i zastupaju fizičke i pravne osobe koje su proganjane zato što štite, zastupaju ili zagovaraju sljedeće četiri vrijednosti: život od začeća do prirodne smrti, brak kao zajednicu žene i muškarca, obitelj i slobodu vjeroispovijedi.

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža