Tranzicija iz čega u što?
26. ožujka 2023.

Što je to “rodni identitet”? Ta su djeca u “tranziciji” iz čega u što? Tko im je uopće dao takve ideje, odakle im to da mogu promijeniti svoj spol/rod/štogod i da će od toga ikad imati ikakve koristi..?

Nemajte iluzija. Degenerirana ljevica svjesna je da se radi o najgorem zločinu prema djeci, najslabijima i najranjivijima i zato ne želi da hrvatska javnost čuje i zna što takvi tzv. “stručnjaci” rade. Hormonalne terapije, zapravo kemijske kastracije i fizičko sakaćenje djece, kirurško uklanjanje grudi i genitalija, se predstavljaju kao “zdravstvena skrb” i “briga” za tzv. “transrodnu” djecu, čije se roditelje plaši da će se ona u suprotnom – ubiti, iako doslovno ni za što od toga nema nikakvih dokaza, niti se tu uopće radi o medicini i zdravlju. To je zatvoreni krug luđačkih ljevičarskih ideoloških laži iz kojeg nema izlaza, osim raskrinkati ih i uništiti pred svima, sasjeći u korijenu, ovako kako to rade UIO i gđa. Markić. Bravo!

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža