Supruga navijača sjajno odgovorila Trutu: ‘Ti navijači ovih dana nisu bili doma uz svoju djecu, svoje roditelje’
4. siječnja 2021.

Nakon što je Damir Trut, ravnatelj Civilne zaštite i pomoćnik ministra unutarnjih poslova Damira Božinovića, iznio optužbe na račun navijača da su pomažući žrtvama potresa zakrčili ceste prema Petrinji i stvorili kaos tučnjavama na terenu, reagirala je supruga jednog od navijača.

“Sram Vas može biti!!! Taj navijač je i moj muž, koji je samo čekao da se ja malo smirim da me može pitati mogu li sama s klincima i može li on otići. Taj navijač je čovjek od sto trideset kila koji kad dođe doma plače kao malo dijete i samo nas grli i ljubi, emocionalno je ‘ajd bok’. Svi ti dečki su išli svojim autima, svojim kombijima koje su natankali svojim novcem. Ti navijači ovih dana nisu bili doma uz svoju djecu, svoje roditelje. Ti navijači od prvog dana voze po okolnim selima!” napisala je supruga navijača na Facebooku uz pitanje: “Gospodine Trut, kako izgleda Vaš auto? Moj je sav blatnjav, iznutra i izvana. Takvi su auti i od ostalih navijača. Ti huligani se danima voze po makadamu da bi došli do svake kuće”, ističe.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža