Predaja više od 380 tisuća potpisa Hrvatskom saboru sutra u 14 sati
21. listopada 2014.

Građanska inicijativa „U ime obitelji“ sutra u 14 sati predat će predstavnicima Hrvatskog sabora Zahtjev za raspisivanje referenduma s više od 380 tisuća potpisa birača koji su zatražili raspisivanje državnoga referenduma o pravednijem izbornom sustavu te će se susresti s predsjednikom Hrvatskoga sabora g. Josipom Lekom.

Okupljanje građana započinje u 13 sati kod Kule Lotrščak na Gornjem gradu u Zagrebu odakle će se u 13.15 sati povorka s potpisima krenuti prema Hrvatskom saboru. Nakon kraćeg zadržavanja i obraćanja Organizacijskoga odbora na Trgu sv. Marka, Organizacijski odbor inicijative susrest će se s predsjednikom Hrvatskoga sabora, g. Josipom Lekom te mu predati Zahtjev za raspisivanje referenduma s potpisima građana.

Izjave za medije predviđene su u Hrvatskom saboru nakon susreta s predsjednikom Hrvatskoga sabora g. Josipom Lekom.

Ujedno pozivamo i sve podupiratelje i simpatizere Inicijative koji to žele da prisustvuju ovom značajnom događaju za demokratizaciju hrvatskog društva.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža