Poziv na tribinu “Roditelji odlučuju” u ponedjeljak 2.5.2016 u 20 sati
29. travnja 2016.

Udruga “U ime obitelji” i Obiteljska zajednica župe sv. Petra apostola  pozivaju Vas na tribinu – „Roditelji odlučuju  o odgoju svoje djece“ u ponedjeljak, 2. svibnja 2016.  u 20 sati u dvorani Pastoralnog centra crkve sv. Ivana Krstitelja, Zaprešić.

Na tribini ćemo govoriti o:

  • pravima i obvezama sudjelovanja roditelja u školama
  • mogudnostima poboljšanja organizacije izleta i maturalnih putovanja u školama
  • problemima uvođenja projekata raznih udruga u škole

Gost izlagač je dr. Tomislav Gojmerac, stručni suradnik na projektu „Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece.”

Tribinu de moderirati Ivana Penavić, voditeljica projekta “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece”.

Photo: klimkin/pixabay

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža