Ovako su Zadrani hodali za život: Objavljen spot s predivnim kadrovima
28. svibnja 2023.

Hod za život ove se godine održava u 12 gradova. U Zadru se hodalo 13. svibnja, a objavljen je i spot s predivnim kadrovima.

Hrvatska već osmu godinu miroljubivim hodom daje podršku nerođenima. Geslo ovogodišnjeg Hoda je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…“, a u Zadru je veliki broj ljudi hodao za zaštitu ljudskog života i dostojanstva. Hod je praćen veseljem, pjesmom i suncem, a sada možete pogledati te predivne kadrove.

Glavni koordinator Hoda za život u Zadru Tvrtko Krpina istaknuo je da život počinje začećem.

„Svatko od vas koji ovo slušate, u trenutku začeća, počeo je vaš život i postali ste novo autentično ljudsko biće. Autentični ste. Posjedujete vlastiti genetski kod, često drugačiju krvnu grupu od majke… Živjeli ste u njoj, ali vaše stanice bile su samo vaše, odvojene od majčinih… Dijete kroz prvih 9 mjeseci svog života treba na poseban način majčinu ljubav i zaštitu. Već od 18. dana imali smo srce koje kuca, od 8. tjedna svi organi su formirani, s 10 tjedana dijete ima jedinstveni otisak prsta! Tužna je činjenica da prilikom pobačaja, dijete osjeća bol“, dodao je.

>Hod za život u Zadru: Nismo došli samo da mijenjamo zakon, nego i da mijenjamo vaša srca

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima, 2023. godine:

Slavonski Brod i Imotski – 06. svibnja 2023.
Osijek i Zadar – 13. svibnja 2023.
Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.
Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.
Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža