U ime obitelji

Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade – Enriquez se sada natječe za Miss SAD-a

Muškarac izabran za najljepšu ženu Nevade – Enriquez se sada natječe za Miss SAD-a

“Najljepša žena Nevade je – muškarac! Kataluna Enriquez, transrodni muškarac koji se identificira kao žena, osvojio je naslov Miss Nevade i predstavljat će tu zemlju na izboru za Miss SAD-a krajem godine. Enriquez je tako postao prva transrodna osoba koja je osvojila ovaj naslov“, komentirao je poznati američki konzervativni novinar, Todd Starnes.

“To znači da prvi put u povijesti državu Nevadu na izboru za Miss SAD-a krajem godine neće predstavljati biološka žena. Novinarski list iz Las Vegasa – The Review Journal – proslavio je ovaj trenutak ističući da je novi Mister Nevade već sudjelovao u sličnim izborima za transrodne osobe, natječući se u cisrodnoj kategoriji. Da, tako danas nazivaju natjecanja ljepote za biološke žene – cisrodna kategorija.”, upozorio je.

> Legendarni tvorac Monty Pyhtona ponovno ismijava političku korektnost: ‘Ja sam crna lezbijka u tranziciji’

> (VIDEO) Rodna ideologija: kako muškarac, bijelac postaje 7-godišnje dijete ili Kineskinja

> Britanski influencer nakon 18 operacija – sada se ‘identificira kao Korejac’

“Mister Nevade tvrdi da je smisao njegove pobjede na izboru za Miss inkluzivnost, raznolikost i reprezentativnost. Ali u stvarnosti, time se biološkim ženama želi pokazati gdje im je mjesto, zar ne? Ponižavajuće je za lijepe mlade dame da ih pobijedi muškarac odjeven u dugine boje…”, zaključuje Starnes.

LifeSiteNews pojašnjava kako cijeli transrodni pokret ismijava čitavo društvo, ali zapravo su na udaru najviše žene. Žene su te koje bivaju prisiljene dijeliti svlačionice i tuševe sa svojim “obdarenim sestrama”. Žene se pobjeđuje na sportskim natjecanjima. I – nevjerojatno – ženama se sada govori da su biološki muškarci zapravo bolje žene od njih samih!

Kataluna Enriquez pretekao je 21 žensku natjecateljicu u izboru za ljepotu. A kako su glavnostrujaški mediji reagirali na ovu pojavu transrodne patrijarhalnosti? Nazvali su to “povijesnom pobjedom” i događajem u kojem se “piše povijest”.

Jedan list je nazvao je g. Enriqueza “znakovito lijepom kraljicom”. LGBT aktivisti euforično su slavili ovaj pomak u ostvarenju svojih nastojanja, a lako je znati i zašto. Isti mediji koji su sada slavili inkluzivnost zbog pobjede muškarca na ženskom natjecanju, inače prozivaju natjecanja za ljepotu kao instrumente objektivacije žena, izraz patrijarhalnog društva te svođenje žene na dimenziju njihove seksualnosti. Ako su natjecanja u ljepoti i inače “eksploatirajuća soft-core pornografija”, čini se ipak da čak i ovaj bastion ženske objektivacije mogu kolonizirati muškarci. Doduše, ne kao gledatelji, nego kao – djevojke, ocjenjuje se u komentaru na LifeSiteNews.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com/toddstarnes.com