U ime obitelji

Markić o Macanu: ‘Puna mu usta ženskih prava, Raspudić mu je rekao što i Krišto, ali njega nije izvrijeđao ili otišao iz studija’

Markić o Macanu: ‘Puna mu usta ženskih prava, Raspudić mu je rekao što i Krišto, ali njega nije izvrijeđao ili otišao iz studija’

Dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji komentirala je odlazak Krešimira Macana iz sinoćnjeg Otvorenog nakon što mu je Karolina Vidović Krišto (DP) rekla da se lažno predstavlja kao neovisan stručnjak.

Komentar prenosimo u cijelosti:

“A što je radio Togonal?

Macan šizi, prekida Vidović Krišto, izlazi iz studija, vrijeđa saborsku zastupnicu. To je malo koga iznenadilo. Koliko je neovisan, toliko je Macan i stručnjak za komunikaciju. Da ne spominjemo njegovo savjetovanje Plenkovića o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Puna usta priča o ženskim pravima i zaštiti žena. A gotovo iste rečenice koje mu je rekla Vidović-Krišto, uputio mu je prije par mjeseci Nino Raspudić. Njega nije izvrijeđao niti otišao iz studija.

A sad moje pitanje: A što je radio Mislav Togonal?

Domaćin emisije, na javnoj televiziji koju svi financiramo pretplatom – umjesto da se ispriča Karolini i zaštiti svoju gošću- dozivao je Macana da se vrati….

Kao što nam je lijepo objasnila Veljača – na neke žene se u Hrvatskoj smije urlati. To su one – za koje ona, Obersnel, Togonal, Macan i tko zna tko još – procijene da to “zaslužuju”, objavila je dr. Markić.

A što je radio Togonal?Macan šizi, prekida Vidović-Krišto, izlazi iz studija, vrijeđa saborsku zastupnicu. To je malo…

Gepostet von Željka Markić am Montag, 20. Juli 2020

 

>(VIDEO) Macan izvrijeđao Vidović Krišto (DP) i otišao iz Otvorenog nakon što mu je rekla da se lažno predstavlja kao neovisan stručnjak

>Nino Raspudić Macanu: ‘Ti koji si radio za Plenkovića, a možda još radiš – meni govoriš da sam pristran’

>Tko su ‘neovisni’ analitičari, koji rade za političke stranke i političare pa ih zagovaraju u javnosti?

Karolina Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta optužila je Vladu da je izabrana i sastavljena protuustavno. Svoju tvrdnju temelji na statusu 11. i 12. izborne jedinice, a po kojemu, kako tvrdi, birači nemaju jednak tretman. Istaknula je da je mnogim ministrima dokazana korupcija. Istaknula je da joj je frapantno raspravljati o tome, a ne o iskapanju ubijenih Hrvata u jami Jazovki.

“Sjedim tu i razgovaram s ljudima koji predstavljaju, recimo, SDP čiji je član Ivo Josipović izjavio da je legitimno bilo ubijati svećenike nakon Drugog svjetskog rata. Ili čiji je koalicijski partner Beljak rekao da su udbaši premalo ubijali. Znate, jedan udbaš je metkom u potiljak ubio i 8-godišnju djevojčicu”, govorila je Vidović Krišto i upozorila kako Macan nije neovisni stručnjak kako se predstavlja, već suradnik Andreja Plenkovića što je medijsko obmanjivanje.

Njezino izlaganje prekinuo je Macan rekavši joj da je malo zalutala u emisiju.

“Ajde još malo hračnite”, izgubio je živce komunikacijski stručnjak Krešimir Macan, prenosi Jutarnji.

“Ja ne hračkam”, kazala je Vidović Krišto koja je Macanu zamjerila što je prekida.

“Prekidam Vas jer Vas ne želim slušati”, rekao je Macan, na što mu je ona dobacila da ako ne želi slušati, može napustiti emisiju. Macan ju je poslušao, ustao i na izlasku iz studija glasno dobacio:

“S ovom spodobom ne želim sudjelovati u emisiji!”

Voditelj i urednik Mislav Togonal u nekoliko je navrata vikao za Macanom da ostane u emisiji, ali bez uspjeha.