Kanada: ‘Transrodni’ 50-godišnjak natječe se u plivanju s djevojčicama
6. veljače 2024.

Melody Wiseheart je pedesetogodišnji ‘transrodni’ Kanađanin koji već godinama sudjeluje na ženskim plivačkim natjecanjima. Natječe se protiv tinejdžerica od 13 godina. Kanada mu to garantira to pravo, a štiti ga i policija od zabrinutih roditelja djece.

Organizatori plivačkih natjecanja u Kanadi također ne vide problem te smatraju kako svi imaju jednako pravo na natjecanje.

>Kanada: Muški dizač utega koji tvrdi da je žena postavio još jedan nacionalni rekord za žene

‘Transrodni’ predator zaštičen je od policije

Prema izvješćima, “Wiseheart” (ime lažno kao i njegov spol ) koristi svlačionicu za djevojke na svim događanjima i presvlači se zajedno s djevojčicama. Roditeljima je navodno bilo toliko neugodno da su napravili improvizirane šatore s ručnicima kako bi pomogli svojim kćerima da se presvuku u kupaće kostime.

Kao odgovor, Kanada je rasporedila policiju na plivačkim mitinzima kako bi osigurala da “Melody” može bez problema pristupiti ovim svlačionicama za djevojke.

Roditelji su zbog ovakve kanadske diktature bijesni i duboko zabrinuti za svoju djecu.

Snimka zaslona (New York Post)

Organizatori ne vide problem

Od 2019. godine Wiseheart se natječe s djevojčicama. Wiseheart, profesorica (profesor) na Sveučilištu York, sudjelovala je u utrci na 1500 metara slobodnim stilom za žene za sportašice od 16 godina i starije, u kojoj je zauzela drugo mjesto.

>Kanada: U skloništima za žene niz napada transrodnih seksualnih predatora

Organizatori ne vide problem

Od 2019. godine Wiseheart se natječe s djevojčicama. Wiseheart, profesorica (profesor) na Sveučilištu York, sudjelovala je u utrci na 1500 metara slobodnim stilom za žene za sportašice od 16 godina i starije, u kojoj je zauzela drugo mjesto.

Organizatori natjecanja u Kanadi ne vide problem, nisu ga vidjeli ni u prosincu kad su roditelji djece prijavili ”transrodnog” natjecatelja. Naime organizatori su rekli da vjeruju kako je plivanje za svakoga. Dakle za ljude svih oblika, veličina, spolova, uvjerenja i podrijetla. ”Svi trebaju imati priliku plivati najbolje što mogu uz očekivanje da se natjecatelji ponašaju jedni prema drugima s poštovanjem i dostojanstvom.”

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža