U ime obitelji

Ivica Šola: Nad Ukrajincima se provodi masakr, a Zapad i EU guraju legalizaciju gay ‘brakova’ i Istanbulsku konvenciju

Ivica Šola: Nad Ukrajincima se provodi masakr, a Zapad i EU guraju legalizaciju gay ‘brakova’ i Istanbulsku konvenciju

Zamislite da vam gori zgrada, žene i djeca plaču, bježe, sve što ste gradili godinama prijeti da će se pretvoriti u prah i pepeo, piše Ivica Šola u kolumni za Slobodnu Dalmaciju koju djelomično prenosimo.

I dok vi gasite zgradu, vatrogasci uz rizik vlastitog života “plešu” u vatri na rubu visokog krova, prilaze vam dva gospodina iz susjedne zgrade u kravatama i pitaju vas: “Jeste li za legalizaciju gay brakova?” Uopće nije bitno jeste li “za” ili “protiv” legalizacije homo brakova, ali morate biti totalni, bešćutni sociopat da ljudima koji se bore za goli život postavljate pitanja koja u takvom trenutku ne da su nebitna, nego nije im ni mjesto ni vrijeme.

I onda, onako subliminalno, ista ta dva gospodina u kravatama daju vam do znanja da, ako to ne potpišete, nećete biti dio njihova kvarta. Ostat ćete sami, ugasili požar ili ne, jer cijeli kvart je “za”, a vi se skrivate u izjašnjavanju zbog tako “banalnog” razloga kao što je borba za goli život.

Zapad nuka Zelenskog da legalizira gay brakove

Nešto slično se događa u Ukrajini. Ukrajina gori, bori se za goli život, a Zapad i utjecajni i moćni LGBTIQ+ lobiji u Bruxellesu i Washingtonu nukaju Zelenskog da legalizira gay brakove. Za to treba mijenjati Ustav, jer u ukrajinskom Ustavu stoji da je brak zajednica muškarca i žene. Kakvo bešćutno govno moraš biti da se u trenutku najveće ukrajinske, pa i europske tragedije nakon Drugoga svjetskog rata, baviš bilo čim osim spašavanja gole egzistencije ljudi i njihove države. Ovo je nalik reketu sa Zapada, kao i u niže opisanom požaru zgrade, ako ne prihvatiš LGBT ideologiju, neka ti zgrada gori, nećeš biti dio našega kvarta.

Kršenje Istanbulske konvencije

Slično ovome, dok Rusi ruše sve pred sobom, a žene i djeca bježe iz Ukrajine glavom bez obzira, Ukrajina je u jeku Putinovih i Kirilovih zločina ratificirala Istanbulsku konvenciju o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. Krasno, nema žena u Ukrajini, samo muškarci brane, što je protivno temeljnim principima Istanbulske konvencije o “rodno uvjetovanim stereotipima” prema ženama, budući da ne dopuštaju ženama da iskoče iz tih stereotipa, društvenih konstrukata i sjednu u tenk, vuku beztrzajne topove ili se kao vojnikinje bore prsa u prsa s ruskim okupatorima. Ili ašovom na suhoj zemlji kopaju rovove.

A “zatucani” Ukrajinci obranu zemlje, potvrđujući rodne stereotipe prema ženama, povjerili muškarcima. Čemu takvo kršenje Istanbulske konvencije?

(…)

Ideološka kolonizacija

O ruskoj agresiji sam se odredio, srcem i razumom za Ukrajinu, sve najgore o Putinu i Putinovoj Rusiji, a sve dostupno u arhivu “Slobodne”.

Tako da se nemam razloga pravdati nikome kada kažem da mi se ovakav Zapad i EU zgadio u trenutku kada se nad Ukrajincima provodi masakr, a oni guraju legalizaciju gay brakova i Istanbulsku konvenciju u jeku rata. Tako, paralelno s hvalevrijednom pomoći Ukrajini u novcu i naoružanju, Zapad nad Ukrajincima provodi ideološku kolonizaciju, stranu etosu i uzusima ukrajinskog naroda, jako sličnog Hrvatima.

Time Zapad ide na ruku ruskoj propagandi u liku Putinove desne ruke patrijarha Kirila koji je, opravdavši invaziju na Ukrajinu nekoliko dana nakon njezina početka, navodeći da je potrebno zaštititi se od nametanja “gay parada”.

(…)

Ukrajina tako postaje dvostruka žrtva. U najbitnijem dijelu “ruske ‘moralne’ kontrarevolucije”, kako je provodi Kiril, i zapadne ideološke kolonizacije, LGBT revolucije, koja Ukrajincima gura gay brakove i rodnu osviještenost dok im ruski nož svednevice naživo čupa grkljan tupim nožem.

I sada se vi opredijelite između Putinove vojne i zapadne gay parade? Beskućnik obje gleda s gađenjem…

* Mišljenja iznesena u komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Narod.hr.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Slobodna Dalmacija